sova ZÁKLADNÁ ŠKOLA CLEMENTISOVA 616/1, 024 01 KYSUCKÉ NOVÉ MESTO 

ff

logo skola okej

Oznamy a novinky

Ponuka krúžkov v CVČ - v šk. roku 2021/2022

sport

Vážení rodičia,

srdečne Vás pozdravujem.

Prihováram sa Vám v mene centra voľného času Komenského ulica Kysucké Nové Mesto.

Chcem Vás touto cestou požiadať, aby ste ešte zvážili možnosti výberu a prihlásenie Vášho dieťaťa do záujmových útvarov poskytovaných CVČ KNM.

Prihlásením formou žiadosti o prijatie,  odovzdaním vzdelávacieho poukazu a zaplatením zápisného sumou 4,50 € na celý školský rok prispievate na fungovanie centra voľného času, na činnosť a materiálne vybavenie ZÚ. Suma, ktorú štát na vzdelávací poukaz poskytuje, nie je vami nárokovateľná a môže ju získať len určená inštitúcia. V prípade, že ho neodovzdáte a dieťa na činnosť v ZÚ v ZŠ či CVČ neprihlásite, suma prepadá v prospech štátu.

Prihlásením do ZÚ získava Vaše dieťa aj výhody, prednostne sa zúčastniť na aktivitách organizovaných CVČ či na príležitostnej činnosti, ktorá je formou podujatí a súťaží alebo na prázdninovej činnosti formou táborov, sústredení a iných aktivít. Chápeme, že Vás odrádza terajšia situácia, no snažíme sa ju aj my riešiť v rámci možností, ktoré nám nariadenia dovoľujú aj keď s obmedzeniami.  

Prosím Vás, podieľajme sa spolu na rozvíjaní záujmov, talentu Vášho dieťaťa, aby využívalo možnosti oddychu, rekreácie aj počas prázdninovej činnosti a plnohodnotne a efektívne využívalo svoj voľný čas pre jeho aj Vašu spokojnosť.

Prihlášku s poplatkom 4,50 € do záujmového útvaru je potrebné odovzdať  do 27.09. 2021. v CVČ Komenského ulica KNM.

                          S pozdravom  Mgr. Pavlusíková Janka a kolektív CVČ KNM

Voľné krúžky v šk. roku 2021/2022: voľné_krúžky.pdf

 CVC1

Tags: Oznamy, 2021