sova ZÁKLADNÁ ŠKOLA CLEMENTISOVA 616/1, 024 01 KYSUCKÉ NOVÉ MESTO 

ff

logo skola okej

Oznamy a novinky

Organizácia vyučovania na 1. stupni od 15. 3. 2021

school

Organizácia vyučovania na 1. stupni od 15. 3. 2021

BOLI SME ZARADENÍ MEDZI ČIERNE OKRESY. BUĎME OSTRAŽITÍ!

Vzhľadom na neustále sa zhoršujúcu epidemiologickú situáciu a odporúčania krízového a bezpečnostného štábu okresného úradu sme sa dnes po diskusii s riaditeľmi základných a materských škôl rozhodli pristúpiť k sprísneniu podmienok pre umiestnenie detí do škôl a škôlok.

Nevyhnutnosťou bude negatívny test oboch rodičov, takisto potvrdenie od zamestnávateľa o nemožnosti vykonávať prácu z domu. Umiestniť deti do (pred)školského zariadenia tak budú môcť len obaja zamestnaní rodičia.

Zároveň vyzývame všetkých občanov o neprestajnú zodpovednosť vo svojom správaní, ktorú je potrebné preukázať najmä ohrozenejším skupinám. Situácia je kritická, nemocnice sú plné.

(Zverejnené 10.3.2021 na https://www.kysuckenovemesto.sk/oznamy/boli-sme-zaradeni-medzi-cierne-okresy-budme-ostraziti.html)

  • Rozvrh

15. 3. 2021 (v pondelok) sa vyučuje podľa platného rozvrhu. Od utorka (16. 3. 2021) sa bude učiť podľa upraveného rozvrhu zverejneného na stránke EduPage.

  • Stravovanie v šk. jedálni

Stravovať sa môžu deti, ktoré budú navštevovať prezenčné vyučovanie. Prosíme rodičov tých žiakov, ktorí nebudú chodiť do školy, aby odhlásili svoje deti zo stravovania v ŠJ najneskôr
do 15. 3. 2021 (pondelok) do 7:30 hod.

  • Šk. klub detí

Prevádzka školského klubu detí bude od 6:00 – 15:00 hod.

  • Prezenčné vyučovanie v skupinách 5+1

Žiaci 2. stupni, ktorí nemajú internetové pripojenie a vyučujú sa v skupinách 5+1 prezenčne, sa budú naďalej zúčastňovať prezenčného vzdelávania. Od 15. 3. 2021 majú títo žiaci povinnosť nosiť respirátory FFP2 v priestoroch školy. Zákonný zástupca žiaka je povinný predložiť pri nástupe do školy za seba i za žiaka čestné vyhlásenie o bezinfekčnosti a kópie potvrdenia o vykonaní testov.

vedenie školy

Tags: Oznamy, 2021