sova ZÁKLADNÁ ŠKOLA CLEMENTISOVA 616/1, 024 01 KYSUCKÉ NOVÉ MESTO 

ff

logo skola okej

Oznamy a novinky

Voľby do rady školy

Milí rodičia! 

dňa 21.9.2020 sa uskutočnia voľby do Rady školy pri  ZŠ Clementisova  616 /1,  Kysucké Nové Mesto o 16.30 hod. na plenárnom ZRPŠ. Kandidovať môže len rodič, ktorý má dieťa na škole. Navrhnúť kandidáta do rady školy za rodičov môže  navrhnúť iný rodič, ktorý má dieťa na škole alebo sa môže rodič navrhnúť sám. Navrhnutie kandidáta treba zaslať na mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. do 14.09.2020 s nasledovnými údajmi : titul, meno, priezvisko a adresu,mail  a telefonický kontakt.

Riaditeľ školy telefonicky osloví navrhnutých kandidátov, či súhlasia s kandidatúrou. Riaditeľ školy zapíše na hlasovací lístok v abecednom poradí zoznam kandidátov zo strany rodičov, ktorí prejavia záujem kandidovať.

Nakoľko rodičia sa medzi sebou nepoznajú, môžu kandidáti, ktorí súhlasili s kandidatúrou, zaslať na mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. do 16.09.2020  svoju fotografiu, napísať prečo kandidujú, ako doteraz pomáhali škole + kandidát napíše, že súhlasí so zverejnením údajov za účelom volieb do rady školy . Škola zverejní tieto údaje na  internetových stránkach školy, aby rodičia lepšie spoznali kandidátov. Tak isto budú mať možnosť kandidáti, ktorí súhlasili s kandidatúrou, vystúpiť na Plenárnom ZRPŠ a predstaviť sa. Škola vypracuje  zoznam kandidátov zo strany rodičov, ktorí prejavia záujem kandidovať.

Do Rady školy pri   ZŠ Clementisova  616 /1,  Kysucké Nové Mesto sa volia štyria zástupcovia rodičov.

Upozornenie pre rodičov:

Pokiaľ by nebolo prvé kolo volieb úspešné (nezúčastní sa nadpolovičná väčšina rodičov), budú sa po plenárnom ZRPŠ konať opakované voľby z prítomných rodičov. Voliť môže len jeden z rodičov, aj keď má na škole viac detí. Jeden rodič = jeden hlas. Ďakujeme za Váš záujem a účasť.

 Mgr.  Igor Ševec,   riaditeľ školy