sova ZÁKLADNÁ ŠKOLA CLEMENTISOVA 616/1, 024 01 KYSUCKÉ NOVÉ MESTO 

ff

logo skola okej

Oznamy a novinky

OTVÁRAME TRIEDU V 1. ROČNÍKU S ROZŠÍRENÝM VYUČOVANÍM TELESNEJ VÝCHOVY

ZŠ Clementisova, KNM otvára v školskom roku 2020/2021 v 1. roč. triedu s rozšíreným vyučovaním telesnej výchovy a anglického jazyka.
Milí rodičia, ak vám záleží na tom, aby sa Vaše dieťa v dnešnej dobe viac hýbalo a bolo zdravé, po prípade sa venuje už športu ,môžete svoje dieťa prihlásiť do 1. roč., v ktorom zriaďujeme triedu 
s rozšíreným vyučovaním telesnej výchovy a anglického jazyka. Rozšírené vyučovanie telesnej výchovy bude prebiehať od 1. do 4. roč., kedy sa u dieťaťa v tomto veku najviac rozvíjajú niektoré pohybové schopnosti, ktoré sú dôležité pre jeho celkový vývin a zdravie .
Priestory: Naša škola má najlepšie priestory v okrese (dve telocvične, pohybové štúdium, sauna, atletická dráha, futbalové ihrisko s umelou trávou, hokejbalové ihrisko).
Tradícia: Triedy s futbalovou prípravou, športové kluby zamerané na stolný tenis, šach, džudo, v 6.ročníku zaradený vyučovací predmet Zdravý životný štýl.
Personál: Výučbu žiakov zabezpečujú kvalifikovaní pedagógovia .
Gestor: Mesto – Kysucké Nové Mesto – primátor mesta Ing. Marián Mihalda, poslanec MZ – Jaroslav Šidlo , Schaeffler Kysuce, spol. s r.o., manažéri a tréneri športových klubov v meste.
sportt

Tags: Oznamy, 2020